​Udskiftning af vinduer i høj kvalitet

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer? Så kan vi hjælpe dig. Hos Hadsten Murer- og Tømrerfirma ApS har vi specialiseret os i montering af vinduer, og vi har kunder i blandt andet Hadsten, Aarhus og Hammel samt mange andre steder i landet. Vi tilbyder også udskiftning af døre.

Vi startede i 2001 og er medlem af Dansk Håndværk. Samtidig har vi blandt andet været VELFAC Vinduesmester i mange år. Derfor kan du altid regne med høj kvalitet i vores håndværk.

Få et bedre indeklima og en lavere varmeregning

Der er mange fordele ved at få nye vinduer. Først og fremmest får du et flottere hus, og det øger samtidig husets værdi. Dertil kommer, at du får et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vi leverer bæredygtige løsninger, der imødekommer de nyeste energikrav. Tidligere benyttede man tolagsglas, men i dag anbefaler vi glas med tre lag.

Vi sikrer, at vinduerne passer til huset arkitektur, ligesom vi tager højde for lydisolering, kondens, komfortværdi og udvendig regulering, når vi vælger materialer ved udskiftning af vinduer.

Vi sætter en ære i godt håndværk og tilfredse kunder. Derfor kan du forvente, at vi har lavet en ordentlig fugning, og at sålbænken er flot, når vi forlader opgaven.

 ​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris for udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af mærke, model og materialer. Dertil kommer, hvis du har særlige ønsker til dine ruder. Vi råder og vejleder gerne i de mange muligheder, herunder om fordele og ulemper ved de forskellige materialer.

Få et uforpligtende tilbud på en vinduesudskiftning

Kontakt os gerne for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer til en god pris. Du kan ringe til os på telefon 22 12 34 82 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@anderseriksen.dk.

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi tilbyder bl.a. også renovering af døre.

Liftudlejning for håndværkere og private

Du er velkommen til at ringe til os for mere information, tilbud og priser på liftudlejning​.

​Få et uforpligtende tilbud

​eller send os dit spørgsmål

Ønsker du vi kontakter dig med et godt og uforpligtende tilbud, så udfyld denne formular, og vi kontakter dig for nærmere info. Du er også velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål vedrørende din konkrete opgave.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hadsten Murer-og Tømrerfirma ApS

​​Elgårdsvej 14, 8370 Hadsten
​CVR: 35525580

Mobil: 22 12 34 82

Telefon: 86 98 34 84

E-mail: kontakt@anderseriksen.dk

Medlem af Dansk Håndværk

dhv-garanti-hvid_2

Håndværkets Ankenævn

​​Islands Brygge 26, 2300 København S​​

Telefon: ​7020 2537 (Kl. 13-15)​​

E-mail: ​info@hvanke.dk​​