Udskiftning af døre – hoveddør, terrassedør eller inderdør

Overvejer du, om det er tid til udskiftning af døre og karme? Så lad os hjælpe dig på vej. Hos Hadsten Murer & Tømrerfirma ApS har vi stor ekspertise i alle former for montering af døre og karme. Det kan være hoveddøre, terrassedøre eller inderdøre med videre, og vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

Vi servicerer kunder i blandt andet Aarhus, Hadsten og Hammel samt alle steder i landet. Vi er etableret i 2001, og vi er naturligvis medlem af Dansk Håndværk. Derfor kan du altid forvente høj kvalitet, når du benytter os.​

Vælg det rigtige design og de rette materialer

Vi tilbyder både levering og montering af indvendige og udvendige døre, og vi har altid fokus på, at enhver dør skal passe til husets udtryk og arkitektur. Dermed får du et flottere hus, der samtidig øger værdien.

Vi tilbyder udskiftning af døre såsom:

  • ​Inderdøre
  • ​Hoveddøre
  • ​Bryggersdøre
  • ​Terrassedøre
  • Andre nye døre

Der er naturligvis forskel på, om det er en hoveddør, hvor design, isolering og robusthed er vigtig, eller om det er en inderdør til rum, som du nærmest aldrig bruger. Der er måske ikke samme krav til design, og der er ikke behov for lydisolering. Derfor tager vi gerne en grundig snak om dine ønsker og behov.

Hvad koster udskiftning af døre?

Vores pris for udskiftning af døre og karme afhænger af dit valg af mærke, materialer og model. En glat celledør koster naturligvis mindre end en velisoleret hoveddør af massivt træ eller en terrassedør med moderne energiruder. Vi råder og vejleder gerne i de mange muligheder, og vi sætter i det hele taget en ære i at levere et godt håndværk og at få tilfredse kunder.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 22 12 34 82 for at høre nærmere og aftale et besøg. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@anderseriksen.dk.

Liftudlejning for håndværkere og private

Du er velkommen til at ringe til os for mere information, tilbud og priser på liftudlejning​.

​Få et uforpligtende tilbud

​eller send os dit spørgsmål

Ønsker du vi kontakter dig med et godt og uforpligtende tilbud, så udfyld denne formular, og vi kontakter dig for nærmere info. Du er også velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål vedrørende din konkrete opgave.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hadsten Murer-og Tømrerfirma ApS

​​Elgårdsvej 14, 8370 Hadsten
​CVR: 35525580

Mobil: 22 12 34 82

Telefon: 86 98 34 84

E-mail: kontakt@anderseriksen.dk

Medlem af Dansk Håndværk

dhv-garanti-hvid_2

Håndværkets Ankenævn

​​Islands Brygge 26, 2300 København S​​

Telefon: ​7020 2537 (Kl. 13-15)​​

E-mail: ​info@hvanke.dk​​